Nova sezona serije „Endeavour, mladi Morse“ od petka na HRT-u

Zagreb, 9. listopada 2020. - Hrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 9. listopada na Drugom programu (HRT- HTV2) u terminu od 21 sat počinje s prikazivanjem nove, šeste sezone kriminalističke serije „Endeavour, mladi Morse“.
 
Staro društvo iz postaje Cowley raštrkano je diljem Oxfordshirea, a Endeavour se nerado navikava na miran život u seoskoj zabiti. Thursday je nezadovoljan novim položajem u neprijateljskoj postaji Castle Gate uz bivšeg suparnika višeg inspektora Ronnieja Boxa i njegovog novog pomoćnika narednika Alana Jaga.
 
Strange je dobio funkciju u upravi policije, a Bright je premješten u Prometnu. Samo je vjerni Max ostao u mrtvačnici. Ništa nije kao prije. Ljeto ljubavi zauvijek je prošlo i čini se da će 1969. godina biti mračnija i izazovnija nego ijedna prije.
 
Čini se malo vjerojatno da će se stara ekipa iz Cowleya ikad opet susresti dok niz okrutnih zločina ponovno ne spoji Edeavoura, Thursdaya i ostale.
 
Ova izvrsna britanska kriminalistička serija vraća nas u prošlost jednog od nezaboravnih televizijskih likova i razotkriva nam kako je počela karijera kasnije slavnog inspektora Morsea.
 
Hrvatska radiotelevizija
RJ Marketing i Komunikacije
Prisavlje 3
10 000 Zagreb
telefon: 01 634 3303
telefaks: 01 634 2961
e-adresa: hrt@hrt.hr
www.hrt.hr