INTER FILM započeo sa snimanjem 4. sezone popularne dramske serije CRNO-BIJELOG SVIJETA

Scenaristi i redatelji Goran Kulenović i Igor Mirković će kroz novih 12 epizoda nastaviti pratiti glavne junake serije Kipa i Žungula te sve likove koji ih okružuju tijekom 1985. i 1986. godine. Tako će se među ostalim pratiti Live Aid, novinar i fotograf će biti i na Mirodromu u Splitu, a zahuktavaju se i aktvinosti vezane uz Univerzijadu te u konačnici, neizbježno je prisjetiti se i Černobilske nesreće.
Una traži svoje mjesto u glumi uz podršku svog dečka Žileta iz Beograda, Jagoda se susreće sa zavrzlama u svom butiku, Dominik je uz pomoć Jure
našao dodatni izvor prihoda, a Žac nam se vraća iz vojske i počinje studirati dok njegov najbolji prijatelj Nenad već radi na Omladinskom radiju.
Glavna glumačka postava i ove je sezone ista i dobro poznata: Slavko Sobin, Filip Riđički, Karlo Maloča, Franjo Kuhar, Jelena Miholjević, Sreten Mokrović, Anica Dobra, Kaja Šišmanović, Sara Stanić i Elizabeta Kukić, a uz njih pojavljuje se još oko 150 uloga koje uključuju i brojne glumce iz regije, na nešto manje od stotinu raznih lokacija.

Direktor fotografije je Ivan Zadro, kostimografkinja Ivana Zozoli Vargović, majstorica maske Sanja Hrstić, scenograf Mario Ivezić, izvršna
producentica Maja Vukić, a glavni producent Ivan Maloča.

Nova sezona će se snimati do kraja rujna 2020. godine.