Kriminalistička serija „Nijanse plave“ od petka na HRT-u

Zagreb, 5. lipnja 2020. – Hrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 5. lipnja na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 22 sata započinje s emitiranjem treće sezone američke kriminalističke serije „Nijanse plave“
 
Harlee Santos (Jennifer Lopez) karizmatična je samohrana majka i snalažljiva detektivka, članica detektivskog tima iz Brooklyna koji predvodi enigmatični poručnik Matt Wozniak (Ray Liotta).
 
Šest mjeseci nakon što su oboje bili na rubu smrti, Harlee i Wozniak radikalno drukčije reagiraju na svoju traumu. Herlee pokušava početi iznova i odbija prečace, iskušenja i iskorištavanje položaja kojima je okružena.
 
No još je progoni užas koji je proživjela u šumi u rukama Stahla (W. Kole) i progone je vizije odmetnutog FBI-ovog agenta. Wozniak se upušta u osvetu. Tim odlazi na lokaciju ponoćnog masakra, za koji se pokaže da ima duboko korijenje u nedodirljivom i korumpiranom Obavještajnom odjelu Njujorške policije, koji vodi kapetan Ramsey.
 
Ramseyjev poručnik Cole sprijateljuje se s Harlee. Podudaraju se u apsolutnoj odanosti svojim mentorima, koja je sad u raskoraku s njihovom željom da utru vlastiti moralni put. Wozniak i tim balansiraju između pravde i štićenja zle sile unutar Njujorške policije, što Harlee vodi prema životnoj prekretnici.
 
Hrvatska radiotelevizija
RJ Marketing i Komunikacije
Prisavlje 3
10 000 Zagreb
telefon: 01 634 3303
telefaks: 01 634 2961
e-adresa: hrt@hrt.hr
www.hrt.hr