HRT prikazuje dokumentarni film o košarkaškom velikanu Kobeu Bryantu

Zagreb, 20. veljače 2020. - Hrvatska radiotelevizija (HRT) u nedjelju, 23. veljače na Drugom programu (HRT-HTV2) u udarnom terminu od 20:05 sati prikazuje dokumentarni film „Muza Kobe Bryanta“ u počast tom tragično preminulom košarkaškom velikanu.
 
Dokumentarac govori o veličanstvenoj košarkaškoj karijeri Kobea Bryanta. Gotovo dva desetljeća bio je vrhunski košarkaš, šesnaesterostruki All-Star i osvajač pet naslova prvaka. Doznat ćemo što ga je u teškim trenucima pokretalo i motiviralo da nastavi.
 
Saznat ćemo što se krije iza statistike, detalje o karijeri, mentorstvu, saveznicima i suparnicima koji su oblikovali njegovu igru u NBA ligi.
 
Godine 2014., dok se očekivao dugo priželjkivani povratak legendarnog igrača L. A. Lakersa, snimljen je ovaj dokumentarni film o životu, nadahnućima i izazovima s kojima se suočavao jedan od najkompleksnijih profesionalnih sportaša.
 
U tim ključnim i teškim trenucima Kobe je nastojao zaokružiti svoju karijeru, bio je motiviran da bude najbolji, no već je počeo razmišljati o životu poslije igranja košarke. Doznat ćemo o uspjesima i izazovima koji su utjecali na Bryantov profesionalni život, ali i neke mnogima nepoznate detalje o njegovoj karijeri.
 
Film je snimljen u Los Angelesu, a režirao ga je Gotham Chopra. Izvršni producenti su Kobe Bryant i Gotham Chopra.
 
Fim je odabrala Martina Rajšek.

Hrvatska radiotelevizija
RJ Marketing i Komunikacije
Prisavlje 3
10 000 Zagreb
telefon: 01 634 3303
telefaks: 01 634 2961
e-adresa: hrt@hrt.hr
www.hrt.hr