Zoran Milanović održao predizborni skup u Zagrebu

Predsjednički kandidat SDP-a i još 12 stranaka Zoran Milanović u Zagrebu je održao predizborni skup.

S govornice je Zoran Milanović poručio da nema prave Hrvatske. Postoji samo Hrvatska Republika - republika mira, sreće, blagostanja, ravnopravnih građana u kojoj se poštuje drukčiji. Istaknuo je i kako zapuštenu dužnost predsjednika namjerava ispuniti novim sadržajem te biti zagovaratelj hrvatskih interesa u svijetu.

- Moje iskustvo je jamac da znam i vidim, da neke greške naprosto neću ponavljati. Da možete biti sigurni da vas sramotiti neću, da ću dužnost obavljati trezveno, da neću biti nepredvidiv, obećao je građanima. Na skupu u Zagrebu bili su i čelnici stranaka koje ga podupiru. Predsjednik one najveće poručuje da izbor u Hrvatskoj nikad nije bio jednostavniji.

- Predsjednica koji cijeli mandat šuti o korupciji ili predsjednički kandidat koji kao korektiv upozorava na tu istu korupciju. Nažalost, predsjednica ne šuti samo o korupciji, šuti kada se Orban slika ispred karte velike Mađarske, šuti na talijanskog fašista Taianija kada svojata Istru i Dalmaciju, kazao je Davor Bernardić.

- Ono što sad treba vrlo jasno kazati - da ostanak doma i neizlazak na izbore, a mislite da Zoran Milanović treba biti predsjednik države - znači glas za Kolindu Grabar-Kitarović, poručio je Mirando Mrsić. Predsjednik HSS-a Krešo Beljak je "zahvalio aktualnoj predsjednici što je pozvala sve građane da glasaju za broj 1 - za Zorana Milanovića".

Milanović je skup završio porukom: Vidimo se u nedjelju u Tvornici kulture koja postaje tvornica pobjede. Živjeli!"