Zoran Milanović na Kvarneru

Koprivnica, Zagorje, Ogulin... Stotine su kilometara iza predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića. Danas je došao red na Rijeku. Voli taj grad, otkrio je i zašto.

- Ovdje mi je mama živjela tu na ovom uglu, ovaj stan. Nakon Drugog svjetskog rata, gore je krenula u školu u gimnaziju na Sušaku i tako da već godinama dolazim ovdje, sve je na 10 metara, to je taj sentiment, rekao je Milanović.

U Rijeci dobrodošlica. Jedni su se htjeli samo fotografirati. Drugi su imali savjete samo za njegove uši. Neki su potegnuli i iz Zagreba. A s nekima se nije vidio dugo. Pa im je svima poručio:

- Što se tiče moje vučje gladi, jer mi kažu da sam vuk koji nije promijenio ćud, vučje gladi da ove izbore dobijem, da se izborim za vjeru i povjerenje ljudi, tu je druga priča, tu će imati posla sa mnom, milosti prema lopovima i manipulatorima nema. Ne da neću odustati, nego idemo čvrsto i hrabro, nepokolebljivo prema pobjedi, ona je tu, blizu je, moguća je, poručio je Milanović. 

Ali bez ovih ljudi - teško.

- Naš zadatak je pripremiti ovu lijepu dvoranu za skup gdje će doći dosta naših članova i simpatizera, pripremamo im goody bags, pozornicu, a što da vam kažem, jedan sasvim normalan dan u jednom sasvim normalnom stožeru, objašnjava Ivan Puh, stožer Zorana Milanovića.

Koji je završio posjetom Senju, a potom Rabu.