Kreće 3. sezona HRT-ova showa The Voice Hrvatska

Zagreb, 6. prosinca 2019. – Od ove  subote, 7. prosinca u 20:05 na Prvom programu HTV-a (HRT-HTV1), kreće treća sezona najpopularnijeg glazbenog showa u nas, „The Voice Hrvatska“!

U audicijama, kojih će u ovoj trećoj sezoni biti pet, ponovno ćemo uživati u najnapetijem dijelu toga glazbenog showa, jer kandidat dolazi na veliku pozornicu i svojim glasom, osobnošću te izvedbom pokušava okrenuti barem jedan mentorski stolac.

Trenutak u kojem čuje prepoznatljiv zvuk "gljive" te vidi da se jedan stolac okreće, ostat će mnogima dugo u sjećanju, kao što će mnogi od njih, nažalost, zapamtiti tišinu na kraju pjesme kad pred sobom vide samo natpise na poleđini stolaca... Veselje, suze, smijeh, radost zbog uspjeha, teške odluke koje moraju donijeti birajući jednog od mentora koji im se okrenuo, sve ćete to vidjeti u emisijama audicije pet sljedećih subota.

Novi mladi ljudi hrabro su prihvatili izazov i svojim nastupima pokušali pobijediti tremu. Ni mentorima nije bilo lako, prvi put u crvene stolce sjeli su Vanna, Massimo i Davor Gobac, uz Ivana Dečaka koji je već treću sezonu na mentorskoj poziciji. Glazbeni doživljaj pojedinih natjecatelja vrlo brzo ih je natjerao da zaborave na težinu odluke i požele vidjeti pjevača, te ga nagovoriti da postane jedan od njihovog deseteročlanog tima.

Kakvi su ovogodišnji natjecatelji? Kakvi su mentori? Tko će vas oduševiti i hoćete li se baš uvijek složiti s odlukom mentora? Ne propustite pogledati prvu emisiju „The Voicea Hrvatske“ i uživati u novim glasovima koji će vas oduševiti!

Voditelji: Iva Šulentić i Ivan Vukušić
Redatelj: Danko Volarić
Scenograf: Dragutin Broz
 
Hrvatska radiotelevizija
RJ Marketing i Komunikacije
Prisavlje 3
10 000 Zagreb
telefon: 01 634 3303
telefaks: 01 634 2961
e-adresa: hrt@hrt.hr