HRT prenosi donatorsku večer Vatreno srce

Zagreb, 8. studenog 2019. - Hrvatska radiotelevizija (HRT) u ponedjeljak, 11. studenog u 20:05 na svom Drugom programu (HRT-HTV2) izravno prenosi Donatorsku večer Zaklade Vatreno srce, a koja već drugu godinu za redom u zagrebačkom hotelu Westin okuplja hrvatske reprezentativce i njihove prijatelje, brojne glazbenike i osobe iz javnog života, kako bi zajedno sudjelovali u prikupljanju sredstava za liječenje i školovanje djece.

Sredstva će se prikupljati donacijama i putem Call centra, a cjelokupan iznos ovogodišnje akcije biti će doniran riječkoj Klinici za pedijatriju Dječje bolnice Kantrida, koja godišnje primi gotovo 13 tisuća malih pacijenata, te za akciju Korak u život, koja pak mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi osigurava stipendije za fakultetsko obrazovanje.

Naime, nakon prošlogodišnje uspješne akcije u kojoj je prikupljeno gotovo milijun kuna,  naši srebrni reprezentativci ponovno se okupljaju za pomoć djeci, i to uoči njihove odlučujuće utakmice za odlazak na Euro. Uz njihovo sudjelovanje u Call centru - a akcija se može  podržati pozivom na 060 9002 (cijena poziva 6,25 kn), te uplatom na žiro-račun broj:  HR6323600001102058431 - u njemu će se na pozive gledatelja javljati i brojna voditeljska, novinarska i urednička lica Hrvatske radiotelevizije.

Za bogat zabavno glazbeni program pobrinut će se najveća imena hrvatske glazbene scene i mladi glazbenici iz popularne emisije A strana. Nina Badrić, Petar Grašo, Giulliano, Jelena Rozga, Matija Cvek, Antonela Đinđić, Vjekoslav Ključarić i Eni Jurišić, uz svoje najpopularnije hitove, izvodit će i najdraže pjesme Vatrenih, te tako osigurati pravi glazbeno-scenski spektakl.

Hrvatska radiotelevizija
RJ Marketing i Komunikacije
Prisavlje 3
10 000 Zagreb
telefon: 01 634 3303
e-adresa: hrt@hrt.hr
www.hrt.hr