Hrvatska radiotelevizija premijerno prikazuje 4. sezonu humoristične serije “Ko te šiša”

Zagreb, 19. rujna 2019. – Hrvatska radiotelevizija od nedjelje 22. rujna na Prvom programu (HRT - HTV1) počinje s prikazivanjem nove 4. sezone humoristične serije “Ko te šiša”.

Kao i u prošloj sezoni, radnja se zbiva u zagrebačkoj četvrti Donji grad, gdje su na središnjem trgu smještena dva frizerska salona, muški i ženski te stara gostionica koja je s vremenom postala kafić i kvartovsko okupljalište. U novih 20 nastavaka u središtu priče ponovno je borba za prestiž između dvaju nepomirljivih konkurenata - vlasnika frizerskih salona Žigmunda Štingla i Božice Režek.

Salon Žigmund je u sjetnom izdanju jer je dugogodišnji zaposlenik Ivek Vrabec napustio Žigmunda i vratio se u Hollywood. Žigmund odlučuje zaposliti novog šegrta te stavlja oglas na trg. Nakon niza čudaka i neadekvatnih kandidata u salon dolazi Bruno (38). Bivši marketinški stručnjak i reklamni redatelj Bruno (Janko Popović Volarić) bio je već snimao i za Žigmunda i za Božicu. Cici se jako protivi ideji jer je već imala sukob s Brunom, ali Žigmund ga zaposli jer Bruno predstavi plan kako da Božicu izbace iz posla.

U salonu Unisex Božica naoko je sve po starom: Sanja se pokušava osamostaliti, Božica pokušava konkurirati Žigmundu i Bruni, a Lili želi postati poznata pod svaku cijenu. No iznenadni gost unijet će neke promjene... Joži dolazi daljnji rođak iz Dalmacije o kojem se mora brinuti - Duje (24). Duje (Roko Sikavica) je studirao ekonomiju, ali je prekinuo studij i ne želi se vratiti kući. Matek, na Jožin nagovor, pristane zaposliti Duju kao konobara.

U glavnim su ulogama Ksenija Marinković, Željko Duvnjak, Jadranka Đokić, Katarina Strahinić, Sara Stanić, Robert Ugrina, Jasmin Telalović, Janko Popović Volarić i Roko Sikavica.

Prvu epizodu 4. sezone humoristične serije “Ko te šiša” gledajte u nedjelju 22. rujna na Prvom programu Hrvatske televizije u 20 sati i 5 minuta.


Hrvatska radiotelevizija
RJ Marketing i Komunikacije
Prisavlje 3
10 000 Zagreb
telefon: 01 634 3303
telefaks: 01 634 2961
e-adresa: hrt@hrt.hr
www.hrt.hr