HRT prikazuje treću sezonu serije za mlade „Vučja krv“

Zagreb, 3. srpnja 2019. - Hrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 5. srpnja na svom Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 10:30 sati započinje s prikazivanjem treće sezone serije za mlade „Vučja krv“ .
 
Radnja treće sezone serije zbiva se dva mjeseca nakon što su Maddy i njezina obitelj napustili Stoneybridge, što je veoma rastužilo Rhydiana. Jani je hitno potrebna pomoć pa se vraća iz divljine, zajedno s novim saveznicima.
 
Rhydian i njegovi prijatelji Tom, Shannon i Jana pokušavaju se usredotočiti na život mimo škole i Stoneybridgea. Upoznaju vukorepku Daciu iz "Segolie", biotehnološke tvrtke koja je pomogla obitelji Smith da napusti zemlju.
 
Dacia govori Rhydianu da su Maddy i njezini roditelji na sigurnom, u Kanadi, te mu nudi posao u tvrtki, koju potajno vode vukorepi i njihovi saveznici ljudi. Ispostavlja se da znanstvenici u "Segolii" proučavaju medicinski potencijal vukorepskog DNK, a osobito ih zanimaju Jana i njezin divlji čopor jer imaju posebne sposobnosti na tragu telepatije i magije, koje drugi vukorepi nemaju. Dr. Whitewood i dalje očajnički pokušava naći dokaze da vukorepi postoje, no Dacia je sprečava da ih razotrije tako što joj ponudi posao u "Segolii". Kako se sezona bliži vrhuncu, Rhydian mora ujediniti divlji čopor zato što će u suprotnome njihova vrsta izumrijeti. Na kraju sezone Rhydian se ponovno susreće s Maddy na snježnim obroncima Kanade.
 
Uloge: Bobby Lockwood (Rhydian Morris), Leona Vaughan (Jana), Kedar Williams-Stirling (Tom Okanawe), Louisa Connolly-Burnham (Shannon Kelly)
 
Hrvatska radiotelevizija
RJ Marketing i Komunikacije
Prisavlje 3
10 000 Zagreb
telefon: 01 634 3303
telefaks: 01 634 2961
e-adresa: hrt@hrt.hr
www.hrt.hr