Borzan: Mi smo se svojim radom u EU parlamentu dokazali

Splićane okupljene na Peristilu SDP je pozvao da, ako žele promjene, izađu na izbore, a ako su zadovoljni korupcijom, kriminalom, aferama, iseljavanjem i nepotizmom, neka u nedjelju ostanu doma ili neka glas daju HDZ-u.

Ako žele Hrvatsku ravnopravnu drugima u Europskoj uniji, neka izađu na izbore i glas daju SDP-u. Ističu da se dvije trećine zakona koji se tiču Hrvatske donosi u Europskom parlamentu i zato je važno tko nas tamo zastupa.

Borit će se, kažu, da se smanje nameti u turizmu, koji su najveći u EU. Obećavaju svim građanima veće plaće i mirovine.

Izađite na izbore, iznimno je važno, poručuje predsjednik SDP-a Davor Bernardić.

- Prije svega, drage građanke i građani Hrvatske, izađite ne izbore u nedjelju 26.05. Ako ste zadovoljni korupcijom, iseljavanjem, aferama, kriminalom, onda ćete ili ostati doma ili glasati za HDZ, vladajuće ili njihove koalicijske partnere, rekao je Davor Bernardić, predsjednik SDP-a.

- Mi smo se svojim radom u EU parlamentu dokazali, dali smo konkretne rezultate i dalo smo razloge da građani za nas glasaju. Ne prodajemo praznu priču i lažna obećanja, nego smo konkretno odradili ono što su građani od nas tražili i tako namjeravamo narednih pet godina, istaknula je Biljana Borzan, 2. na kandidacijskoj listi SDP-a.