Na Hrvatskoj radioteleviziji četvrta sezona serije „Sherlock“

Zagreb, 22. svibnja 2019. – Hrvatska radiotelevizija od petka 24. svibnja na Drugom programu (HRT - HTV2) prikazuje četvrtu sezonu kriminalističke serije „Sherlock“.

U tri epizode Sherlock je ponovno u akciji na britanskome tlu, a doktor Watson i Mary pripremaju se za najveći izazov dosad - postat će roditelji. Dok Sherlock čeka da Moriarty povuče svoj posthumni potez, nemirnom detektivu pozornost privlači intrigantna zagonetka. No taj je slučaj opasniji nego što je slutio. Posrijedi je nešto mračno, nešto što ima korijene duboko u prošlosti Mary Watson. Sherlock i John suočit će se s najstrašnijim neprijateljima dosad. Sve što znaju bit će dovedeno u pitanje. Svi koje poznaju u opasnosti su. Hoće li se igra napokon završiti?

U prvoj epizodi tajanstveni slučaj zbunjuje Scotland Yard i pretvara se u novu zagonetku za Sherlocka. Zašto netko uništava slike bivše premijerke Margaret Thatcher? Je li riječ o nekakvom bolesniku? Ili je posrijedi nešto mračnije, nešto što ima korijene duboko u prošlosti Mary Watson?

U glavnim su ulogama Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Amanda Abbington, Toby Jones, Mark Gatiss, Una Stubbs, Rupert Graves i Louise Brealey.

Prvu epizodu četvrte sezone „Sherlocka“ gledajte u petak 24. svibnja na Drugom programu Hrvatske radiotelevizije u 20 sati i 5 minuta.

Hrvatska radiotelevizija
RJ Marketing i Komunikacije
Prisavlje 3
10 000 Zagreb
telefon: 01 634 3303
telefaks: 01 634 2961
e-adresa: hrt@hrt.hr
www.hrt.hr