Na HRT-u izravni prijenos koncerta „Miroslav Škoro - Ne dirajte mi ravnicu“

Zagreb, 21. svibnja 2019. – Hrvatska radiotelevizija u četvrtak 30. svibnja na Drugom programu (HRT - HTV2) izravno prenosi koncert „Miroslava Škore - Ne dirajte mi ravnicu“.

U povodu Dana Grada Zagreba i Dana branitelja Grada Zagreba na velikoj pozornici kod zagrebačkih fontana, te u povodu 30 godina od nastanka pjesme "Ne dirajte mi ravnicu", Miroslav Škoro okupit će svoje najvrsnije suradnike glazbenike te zajedno s 1000 tamburaša iz cijele Hrvatske, Revijskim orkestrom Zagrebačke filharmonije i Akademskim pjevačkim zborom Ivan Goran Kovačić, obilježiti 30. godišnjicu "Ravnice", ali i Dan Grada Zagreba i Dan branitelja Grada Zagreba. Cijeli prostor zagrebačkih fontana bit će u funkciji spektakularnog koncertnog događanja.

Poznati Škorini hitovi, s obzirom na navedene brojne izvođače, u posebnim aranžmanima bit će užitak za uho, ali i prekrasan ambijent mjesta održavanja koncerta, sigurno i za oko, kako prisutnih tako i gledatelja u izravnom prijenosu HTV-a. Koncert će, dakako, početi i završiti pjesmom "Ne dirajte mi ravnicu", ali u 90 minuta posebnog glazbenog ugođaja i doživljaja Škoro i gosti zasvirat će i zapjevati: Šumi, šumi javore, Sokak bez imena, Kuća na kraju sela, Zadnja želja, Milo moje, Juliška, Otvor, ženo, kapiju, Svetinja, Domovina, Tajna najveća, Sve poštivam svoje uživam i druge. Redatelj prijenosa je Tvrtko Grgić, urednik Nikola Kristić, a producent Petar Krešimir Peras.

Prijenos koncerta „Miroslav Škoro - Ne dirajte mi ravnicu“ ne propustite u četvrtak 30. svibnja na Drugom programu Hrvatske televizije u 21 sat te na Drugom programu HRA, Radio Sljemenu, Radio Osijeku, Radio Dubrovniku, Radio Splitu, Radio Kninu i Radio Puli.

Hrvatska radiotelevizija
RJ Marketing i Komunikacije
Prisavlje 3
10 000 Zagreb
telefon: 01 634 3303
telefaks: 01 634 2961
e-adresa: hrt@hrt.hr
www.hrt.hr