Središnji predizborni skup Mosta

Most nezavisnih lista u Zagrebu je održao završni predizborni skup. Mostovci kampanju vode pod sloganom "Zemlja borbe vrijedna".

Za tjedan dana će, uvjereni su u Mostu, osvojiti dva mandata.

- Dajte glas onima koji znaju da se kleči samo pred Bogom, a ne pred briselskom birokracijom, rekao je Božo Petrov, 1. na kandidacijskoj listi Mosta nezavisnih lista.

Na skupu su pustili videoporuku mladića Petra koji se odselio u Irsku. Na nju se osvrnuo politički tajnik stranke i pozvao građane da se suprotstave "zlatnoj mladeži".

- Pogledajte tko su ti kandidati na njihovim listama, to je ta zlatna mladež kojoj je sve pruženo, dok ovakvi poput Petra nam se javljaju iz Irske, rekao je politički tajnik Mosta nezavisnih lista Nikola Grmoja.

U Europi će se, kažu, među ostalim, zauzimati i za kreiranje specifičnih programa za zapošljavanje.

- Jer ako Hrvatska ima problem s iseljavanjem, tada ne možemo dopustiti da Hrvatska uplaćuje u zajedničku kasu, a da se kod nas provode programi po uzoru na njemačke potrebe ili one iz Irske, smatra Sonja Čikotić, 2. na kandidacijskoj listi Mosta nezavisnih lista.

Zato su simpatizere pozvali da izbore dožive kao svojevrsni referendum.

- Referendum protiv njonjizma i anemične politike u Hrvatskoj. Idemo u nedjelju, pozvao je Miro Bulj, 12. na kandidacijskoj listi Mosta nezavisnih lista.