Mirna Maras Batinić nova voditeljica emisije TV Bingo na Hrvatskoj radioteleviziji


 
Zagreb, 6. ožujka 2018. – Vođenje popularne emisije TV Bingo na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) od ovoga tjedna preuzima Mirna Maras Batinić. Poznata voditeljica dosad je stekla poprilično iskustvo u vođenju lutrijskih emisija Eurojackpot i Loto, pa se već i tijekom priprema za snimanje TV Binga, koji će voditi s Duškom Ćurlićem, vidjelo da će se dobro snaći i u toj novoj ulozi na Hrvatskoj radioteleviziji. „Radujem se novoj emisiji! Moj prvi susret s televizijom prije četrnest godina bio je upravo s emisijom Tv Bingo, stoga mi je posebno drago da sada preuzimam ulogu voditeljice. Svaki ponedjeljak počinjat će u znaku TV Binga, a nadam se da ću nekomu već u prvoj emisiji donijeti dobitak”, ističe Mirna Maras Batinić.

Urednica projekta TV Bingo Elizabeth Homsi pojašnjava kako je Mirna Maras Batinić prepoznata među sudionicima igara na sreću, pa je time i logičan izbor za novu voditeljicu TV Binga. „Kako je ona već prepoznatljivo lice emisija igara Hrvatske lutrije, očekivanja su da opravda novopovjerenu joj ulogu. Hrvatska lutrija i Hrvatska radiotelevizija stoga su se odlučili na provjerenu formulu uspjeha koji Mirna Maras Batinić donosi igračima i gledateljima u igrama na sreću”, dodaje Elizabeth Homsi.

TV Bingo je u suradnji Hrvatske lutrije i Hrvatske radiotelevizije tijekom godina mijenjao različite forme – od šou-programa do polusatnih emisija. Trenutačno  traje četrdeset minuta i sadržava tri igre izvlačenja za igrače koji su kupili listić Bingo 15/90, Bingo 24/75 i Bingo Plus te tri igre za gledateljstvo u televizijskome studiju.

 
Osim na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) ponedjeljkom s početkom u 18.20 emisiju TV Bingo moguće je pratiti i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.

 
Hrvatska radiotelevizija
Komunikacije
Prisavlje 3
10 000 Zagreb
telefon: 01 634 3303
telefaks: 01 634 2961
e-adresa: hrt@hrt.hr
hrt.hr, hrti.hrt