Massimo u HRT-ovu Koktel-baru ekskluzivno najavio svoju novu pjesmu

Zagreb, 24. siječnja 2018. – U sinoćnjemu izdanju HRT-ove zabavno-glazbene emisije Koktel-bar prikazane na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) u 20.05 urednica i voditeljica Uršula Tolj ugostila je popularnoga pjevača Massima Savića. Osim što su se gledatelji, uz pomoć isječaka iz arhive, prisjetili nekih zanimljivih trenutaka iz njegova života i karijere, taj je osvajač čak deset nagrada Porin za najbolju mušku vokalnu izvedbu najavio i svoj koncert u povodu Valentinova našalivši se pritom kako su ga prozvali zbog monopola na velike koncerte za Valentinovo u Zagrebu te da je zato ove godine odlučio svirati u Splitu. „Ti su koncerti uvijek nabijeni drukčijom emotivnošću. Svi su nabrijani na ljubav tih dana, ali na koncertu savjetujem svima da takvi budu svaki dan“, poručio je Massimo Savić.

S Uršulom Tolj popularni je pjevač razgovarao o važnosti društvenih mreža općenito, ali i u karijerama glazbenika, a otkrio je i mnogo o svojemu novom albumu. Na njemu već uvelike radi njegova stalna producentska ekipa u sastavu: Predrag Martinjak, Nikša Bratoš i Ivan Popeskić te nekoliko autora s kojima najčešće surađuje. No, ima i novih imena. Jednu je pjesmu napisao crnogorski pjevač i autor Sergej Ćetković, a prva je sljedeća pjesma, koja će uskoro ugledati svjetlo dana, plod glazbene suradnje s Ivanom Dečakom iz glazbenoga sastava Vatra koju je Massimo ekskluzivno najavio u HRT-ovoj emisiji Koktel-bar. „Ivan Dečak mi je i ranije nudio pjesme, ali do suradnje dosad nije došlo. No, uvijek sam mu govorio da piše i da će se ona sigurno jednom dogoditi. I dogodila se! Sa snimanjem videospota krećemo tijekom ovoga tjedna“, izjavio je Massimo Savić.

U sinoćnjoj je emisiji popularni pjevač izveo hitove Kladim se na nas, Sretan put, Stranac u noći i Razlog, a svi će oni biti objavljeni idućih dana na profilu emisije Koktel-bar na Facebooku. Cjelovita snimka emisije dostupna je s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Hrvatska radiotelevizija
RJ Komunikacije
Prisavlje 3
10 000 Zagreb
telefon: 01 634 3303
telefaks: 01 634 2961
e-adresa: hrt@hrt.hr
hrt.hr, hrti.hrt.hr