Usluga HRTi – gledajte nas i slušajte na računalima, pametnim telefonima i televizorima

HRTi je multimedijska usluga namijenjena onima koji žele gledati i slušati HRT-ove programe putem interneta na svojim računalima, pametnim telefonima i televizorima. Nudimo:

•    gledanje uživo pet televizijskih programa (HRT – HTV 1, HRT – HTV 2, HRT – HTV 3, HRT – HTV 4 i HRT – HTV 5)
•    slušanje 12 radijskih programa (HRT – HR 1, HRT – HR 2, HRT – HR 3, HRT – Radio Dubrovnik, HRT – Radio Knin, HRT – Radio Osijek, HRT – Radio Pula, HRT – Radio Rijeka, HRT – Radio Sljeme, HRT – Radio Split, HRT – Radio Zadar i HRT – Glas Hrvatske)
•    gledanje i slušanje svih radijskih i televizijskih programa unatrag 72 sata preko programskoga vodiča
•    gledanje gotovo 20 000 televizijskih emisija, filmova i serija iz videoteke
•    slušanje više od 80 000 radijskih emisija iz slušaonice.

Uslugom HRTi možete se koristiti na pametnim telefonima i tabletima s operativnim sustavima iOS, Android i Windows Phone, pametnim televizorima proizvođača Samsung i LG (proizvedenim 2014. i mlađe) i osobnim računalima (Windows 7 i novije, Mac OS X v.10.7. uz preporučeno korištenje moderniziranim mrežnim preglednikom Google Chrome). Ako se vaš uređaj ne nalazi na popisu, obratite se Službi za korisnike Hrvatske radiotelevizije na e-adresu hrtipodrska@hrt.hr.

Usluga HRTi se ne naplaćuje


Usluga HRTi je besplatna za privatne korisnike, ali se pri njezinu korištenju ostvaruje internetski promet koji ovisno o ugovoru s internetskim operaterom može stvoriti dodatne troškove.

Korištenje uslugom HRTi izvan Republike Hrvatske


Uslugom se moguće koristiti izvan Republike Hrvatske, ali za određene sadržaje ili programe u skladu je sa zaštitom autorskih prava i ugovornim obvezama HRT-a prema partnerima dopušteno prikazivanje odnosno reprodukcija samo unutar granica Republike Hrvatske.

Kako početi s korištenjem usluge HRTi


Korisnici osobnih računala ne trebaju ugraditi nikakvu aplikaciju, nego u svoj preglednik upisuju e-adresu https://hrti.hrt.hr/ i registriraju se.

Korisnici pametnih telefona, tableta i pametnih televizora trebaju u trgovini aplikacija potražiti aplikaciju HRTi i registrirati se nakon što se aplikacija postavi.

Za uređaje Andoroid vrijedi poveznica: https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.hrt.hrti

Za uređaje iOS vrijedi poveznica: https://itunes.apple.com/hr/app/hrti/id1061069220?mt=8.

Za uspješnu je registraciju potrebno prihvatiti uvjete korištenja, označiti Captchu te točno upisati svoju lozinku i e-adresu. Nakon toga ćete dobiti e-potvrdu na vašu e-adresu koji morate potvrditi te ćete tako aktivirati svoj korisnički račun.

Za sve dodatne podatke pročitajte „Česta pitanja“ i „Upute“ na početnoj stranici ili nam se obratite e-porukom na e-adresu hrtipodrska@hrt.hr.