Bojan Navojec donio veselje svojoj ekipi pobijedivši u emisiji Volim Hrvatsku

Zagreb, 10. prosinca 2017. – Bojan Navojec pobijedio je u dvanaestome ovosezonskome izdanju popularne zabavne emisije Volim Hrvatsku na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT) na radost članova svoje ekipe – tekvandoašice Ive Radoš, pjevača Saše Lozara i komičara Marija Petrekovića. Goranovoj ekipi – glumici Katici Šubarić, novinarki Tomislavi Vucelić i koreografu Igoru Barberiću – pobjeda je izmakla za dva boda.

U večerašnjoj je emisiji bilo pregršt hitova, plesnih koreografija i tekvandoaških borbi, a Iva Radoš svima je pokazala gdje im je mjesto. Glavni je hit bila pjesma Na bačvama vina Davora Radolfija i Ritma Locca, a Igor Barberić svojom je koreografijom rasplesao cijeli studio.

Braća Navojec, Mirko Fodor i njihovi suigrači gledatelje Hrvatske radiotelevizije očekuju i iduće nedjelje u novome izdanju emisije Volim Hrvatsku, koja se prikazuje na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) s početkom u 17.35. Snimku večerašnje emisije moguće je pogledati s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Hrvatska radiotelevizija
RJ Komunikacije
Prisavlje 3
10 000 Zagreb
telefon: 01 634 3303
telefaks: 01 634 2961
e-adresa: hrt@hrt.hr
hrt.hr, hrti.hrt.hr