Psihologinja Miljenka Ivec osvojila 125 tisuća kuna u HRT-ovu kvizu Šifra

Posljednja tri tjedna izrazito su plodonosna za natjecatelje u HRT-ovim kvizovima. Student Tvrtko Pleić nedavno je u kvizu Šifra osvojio 125 tisuća kuna, a sjajni Fabijan Čorak i njegova momčad prije nekoliko dana u kvizu Potjera uspjeli su pobjeći lovcu i kući odnijeti zasluženih 240 tisuća kuna

Zagreb, 19. studenoga 2017. – U petnaestome ovosezonskom izdanju HRT-ova kviza Šifra, prikazanome večeras na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1), psihologinja Miljenka Ivec iz Novoga Marofa uspjela je ponoviti nedavni pothvat studenta Tvrtka Pleića iz Donjega Miholjca i otvoriti pitanje za pola milijuna kuna. U razmjerno kratku vremenu uspjela je, uz malo sreće, ponuditi točne odgovore na svih petnaest postavljenih pitanja i doći do polumilijunskoga zadatka. Odustala je na vrijeme i kući odnijela 125 tisuća kuna. Natjecateljicu Miljenku Ivec šire gledateljstvo pamti i po uspješnim nastupima u popularnim HRT-ovim kvizovima Najslabija karika i 1 protiv 100. Već je u kvizu 1 protiv 100 uspjela osvojiti više od 200 tisuća kuna i time se svrstati među najuspješnije sudionike kvizova na Hrvatskoj radioteleviziji.

Posljednja su tri tjedna izrazito plodonosna za natjecatelje koji sudjeluju u HRT-ovim kvizovima. Uz prije spomenutoga Tvrtka Pleića i njegov nedavni uspjeh u HRT-ovu kvizu Šifra, podsjetimo i na pravi mali podvig u nastavku HRT-ova kviza Potjera koji su gledatelji mogli pogledati u četvrtak 16. studenoga, kad je tročlana momčad predvođena sjajnim Fabijanom Čorkom, studentom Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, uspjela pobjeći lovcu i kući odnijeti zasluženih 240 tisuća kuna. „Svi ovi uspjesi naših natjecatelja pokazatelj su budućim natjecateljima da s pravim igračkim stavom, uz malu dozu sreće, ništa nije nemoguće. Stoga pozivam sve zainteresirane da se s pozicija u foteljama ispred malih ekrana prebace na natjecateljska mjesta u studiju i provjere svoje znanje na terenu”, poručio je urednik HRT-ovih kvizova Šifra i Potjera Igor Grković. Snimku večerašnje emisije moguće je pogledati s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Hrvatska radiotelevizija
RJ Komunikacije
Prisavlje 3
10 000 Zagreb
telefon: 01 634 3303
telefaks: 01 634 2961
e-adresa: hrt@hrt.hr
hrt.hr, hrti.hrt.hr