Goran Navojec pobijedio i u večerašnjemu izdanju emisije Volim Hrvatsku

Zagreb, 12. studenoga 2017. – Ekipa Gorana Navojca, u kojoj su igrali akademski pjevač Ivan Jelić, glumica Amanda Prenkaj i glazbenik Hrvoje Rupčić, pobijedio je i u večerašnjemu izdanju popularne HRT-ove emisije Volim Hrvatsku. U Bojanovoj su ekipi nešto manje uspješno igrali glumci Mateo Videk i Filip Juričić te sopranistica Valentina Kobić Fijačko. Proslavljena hrvatska operna pjevačica i mladi pjevač Ivan Jelić gledateljima i publici večeras su priuštili i pravu poslasticu otpjevavši skladbu Ja ljubim iz filma Tko pjeva, zlo ne misli.

Napeto je bilo tijekom cijele emisije. U posljednjoj je igri Bojan gotovo pridobio  kolo sreće na svoju stranu, ali u trećemu i četvrtomu krugu Goran je s 11, a potom i 15 bodova svojoj ekipi osigurao pobjedu. U igri Poznati sunarodnjaci kao i obično bio je bolji Bojan, ali igra Sretan rođendan gotovo uvijek donosi sreću Goranu. I ovaj je put poklon-torta eksplodirala u rukama Bojanova igrača, što je Goranovoj ekipi donijelo 16 bodova.

Braća Navojec, Mirko Fodor i njihovi suigrači gledatelje Hrvatske radiotelevizije očekuju i iduće nedjelje u novoj emisiji Volim Hrvatsku koja se prikazuje na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) s početkom u 17.35. Snimku večerašnje emisije moguće je pogledati s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Hrvatska radiotelevizija
RJ Komunikacije
Prisavlje 3
10 000 Zagreb
telefon: 01 634 3303
telefaks: 01 634 2961
e-adresa: hrt@hrt.hr
hrt.hr, hrti.hrt.hr