Goran Navojec sa svojim timom odnio pobjedu u emisiji Volim Hrvatsku


Zagreb, 5. studenoga 2017. – U sedmome ovosezonskom izdanju popularne HRT-ove zabavne emisije Volim Hrvatsku prikazanome večeras na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) pobjedu je odnio Goran Navojec sa svojom ekipom: pjevačicama Adrijanom Baković i Ivanom Marić te glumcem Rankom Zidarićem. Bojanova ekipa – pjevačica Jelena Žnidarić Zsa-Zsa, voditeljica Martina Validžić i glumac Janko Rakoš – hrabro su se borili do kraja, ali nisu imali sreće.

Tim Bojana Navojca pokazao je sjajno znanje i brzinu u igri TV i film, a obje su ekipe bile odlične u pogađanju imena poznatih sunarodnjaka. Poklon-bomba eksplodirala je u rukama Martine Validžić što je Goranovoj ekipi donijelo čak 25 bodova. U studiju je bilo veselo i raspjevano. Plesalo se uz hitove Ti me izluđuješ, Moja voda, Samo simpatija, Ludo zaljubljen, Marina i brojne druge.

Braća Navojec, Mirko Fodor i njihovi suigrači gledatelje Hrvatske radiotelevizije očekuju i iduće nedjelje u novoj emisiji Volim Hrvatsku koja se prikazuje na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) s početkom u 17.35. Snimku večerašnje emisije moguće je pogledati s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Hrvatska radiotelevizija
RJ Komunikacije
Prisavlje 3
10 000 Zagreb
telefon: 01 634 3303
telefaks: 01 634 2961
e-adresa: hrt@hrt.hr
hrt.hr, hrti.hrt.hr