Kviz Šifra na HRT-u u nedjelju donosi posebno uzbudljivu igru

Zagreb, 27. listopada 2017. – U kvizu Šifra, koji se emitira četvrtkom i nedjeljom na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) s početkom u 20.05 osnovni je cilj pronaći natjecatelja koji ide do kraja igre i osvaja pola milijuna kuna. U nedjelju 29. listopada u Šifri predstavljamo natjecatelja koji za sebe kaže da je samostalan, odlučan, tvrdoglav, komunikativan i odrješit. Jesu li upravo te osobine bile ključne da do polumilijunskoga zadatka dođe u igri punoj preokreta, u nastupu koji će rijetko koga ostaviti ravnodušnim? Na putu do pola milijuna kuna ključno je izabrati pravu strategiju i uz odgovarajuću količinu i znanja i sreće, ali i uz rizik da se izgubi osvojeni iznos – odgovoriti na tri niza od pet pitanja. U završnoj je igri potrebno riješiti samo jedan zadatak – poredati četiri pojma po zadanome kriteriju i točnim rješavanjem toga zadatka otići kući s najvećom nagradom.

„Otvaranjem zadataka za pola milijuna kuna mogu se pohvaliti samo dvojica natjecatelja iz prve sezone: Tomislav Vlaić i Josip Batur. Nakon što su otvorili posljednji zadatak, ipak nisu otišli do kraja. Jesu li premalo vjerovali u svoje znanje ili je ulog bio prevelik? U svakome su slučaju odustali i kući odnijeli po 125 000 kuna. Zabave, znanja i napetosti u Šifri neće nedostajati ni u nedjelju 29. listopada od 20.05. Budite uz nas i razmislite koja je vaša šifra“, poručuje voditelj popularnoga HRT-ova kviza Joško Lokas.

Osim na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) emisija se može pratiti i na mobilnim uređajima, tabletima i računalima s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Hrvatska radiotelevizija
RJ Komunikacije
Prisavlje 3
10 000 Zagreb
telefon: 01 634 3303
telefaks: 01 634 2961
e-adresa: hrt@hrt.hr
hrt.hr, hrti.hrt.hr