Goran Navojec sa svojom ekipom pobijedio i u petome izdanju HRT-ove emisije Volim Hrvatsku

Zagreb, 22. listopada 2017. – Sreća se ponovno nasmiješila Goranu Navojcu i njegovoj ekipi. Odnijeli su pobjedu i u petome izdanju popularne HRT-ove zabavne emisije Volim Hrvatsku prikazane danas na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1). Ukupni je rezultat sad tri prema dva, a Bojan Navojec u ovoj sezoni vodi za jednu pobjedu.

I u petoj je emisiji bilo smijeha, šale, plesa i dobre glazbe. U Goranovoj ekipi igrali su glumica Sara Duvnjak, televizijski voditelj Antun Ponoš, a posebno jako pojačanje bio je kvizaš i lovac iz HRT-ova kviza Potjera Krešimir Sučević Međeral. Naravno, ni Bojan nije ostao dužan. U njegovu je timu igrala lovkinja Morana Zibar, radijska voditeljica Monika Lelas i glumica Tena Nemet Brankov. U igri Poznati sunarodnjaci bolji je bio Bojan. U igri Sretan rođendan poklon-bomba je eksplodirala u Teninim rukama, pa su bodovi pripali Goranovoj ekipi. Gledatelji su mogli uživati i u posebnoj koreografiji na pjesmu Josipe Lisac Danas sam luda. Igra Sve po redu nikako nije išla Goranovoj ekipi, nisu osvojili ništa, a Bojanu i njegovoj ekipi Goran je poželio da osvoje barem isto bodova koliko i oni. Poznate su hitove Tvoje lice se promijenilo, Moja prva ljubav, Čovjek kojeg volim, Danas sam luda i Ja sam lažljiva izveli mladi daroviti pjevači Alen, Manuela i Marijan.


Bratska borba postaje sve neizvjesnijom i sve uzbudljivijom. Braća Navojec, Mirko Fodor i njihovi gosti gledatelje očekuju i iduće nedjelje 29. listopada, u HRT-ovoj zabavnoj emisiji Volim Hrvatsku na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT — HTV 1) s početkom u 17.35.

Hrvatska radiotelevizija
RJ Komunikacije
Prisavlje 3
10 000 Zagreb
telefon: 01 634 3303
telefaks: 01 634 2961
e-adresa: hrt@hrt.hr
hrt.hr, hrti.hrt.hr