Srijedom na HRT-u o tabu-temama u emisiji Oči u oči s Petrom Vlahovom


Zagreb, 16. listopada 2017. – U okviru jesenske programske sheme Hrvatske radiotelevizije (HRT) gledatelji svake srijede u udarnome terminu na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) s početkom u 20.05 mogu pratiti novu zabavnu emisiju Oči u oči. U emisiji se prate društveni događaji, modni trendovi, trendovi povezani s putovanjima Hrvatskom te teme iz svjetskoga šoubiznisa. Emisija, čiji je voditelj Petar Vlahov, bavi se i aktualnim i svevremenskim temama o kojima se raspravlja na kavi, na portalima i u medijima, a koje nisu povezane s politikom. Oči u oči bavi se društvenim tabu-temama, odnosno temama o kojima se rijetko javno govori. O njima argumentirano suprotstavljaju mišljenja i iskustva renomirani gosti iz svih područja života.

„U emisiji Oči u oči zastupljene su rubrike iz svjetskoga i domaćega šoubiznisa te turizma. Preklapanja zabavnoga i informativnoga sadržaja nema. Cilj je emisije privući gledatelje zanimljivim pričama koje ih neće ostaviti ravnodušnima. Ukratko, nema isključivo crvenoga tepiha ni teških političkih tema, ponajviše je stvarnoga života i otvorenih pitanja koja muče sve nas, i mlade i stare”, ističe voditelj emisije Petar Vlahov.

„Veselim se suradnji s Petrom Vlahovom na ostvarivanju emisije koja je svojevrsni odmak i od onoga što inače radimo i on i ja. Šoubiznis povezan s različitim drugim temama zanimljiv je i intrigantan okvir emisije o kojoj će se sigurno pričati te dostojna zamjena za Ligu prvaka”, kroz šalu poručuje urednica emisije Uršula Tolj.

Emisija Oči u oči osim na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) dostupna je i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Hrvatska radiotelevizija
RJ Komunikacije
Prisavlje 3
10 000 Zagreb
telefon: 01 634 3303
telefaks: 01 634 2961
e-adresa: hrt@hrt.hr
hrt.hr, hrti.hrt.hr