HRT i Ana Tomašković dobitnici zahvalnica Udruge invalida rada Zagreba


Zagreb, 27. rujna 2017. – Hrvatska radiotelevizija (HRT) primila je Zahvalnicu Udruge invalida rada Zagreba (UIR) za promicanje rada te udruge, a u povodu obilježavanja 51. obljetnice njezina djelovanja koje se održava tijekom ovoga tjedna. Kako se navodi u obrazloženju, Hrvatska radiotelevizija je jedan od medija koji prepoznaju važnost osjetljivih tema te se između ostaloga ističe i razumijevanjem za problematiku osoba s invalidnošću. Također se ističe i da je Hrvatska radiotelevizija u prošloj godini medijski promicala rad Udruge invalida rada Zagreba u više navrata ugostivši njegove predstavnike u svojim emisijama Normalan život, Dobro jutro, Hrvatska i Imam problem.

Jedna od dobitnica zahvalnica je urednica i voditeljica HRT-ove emisije Normalan život Ana Tomašković, koja s Udrugom invalida rada Zagreba surađuje niz godina, a zahvalnicu je primila zbog velikoga zanosa i zauzetosti koje ulaže u svojemu radu. Ana Tomašković vodila je danas i javnu tribinu Socijalno poduzetništvo koja je održana u okviru obilježavanja 51. obljetnice rada i djelovanja Udruge invalida rada Zagreba.

„Ovo je važno priznanje Hrvatskoj radioteleviziji kao javnomu medijskom servisu, raduje me što je prepoznat naš rad te što naše emisije pridonose boljemu razumijevanju poteškoća s kojima se suočavaju osobe s invalidnošću“, izjavila je HRT-ova urednica i voditeljica emisije Normalan život Ana Tomašković.

Hrvatska radiotelevizija
RJ Komunikacije
Prisavlje 3
10 000 Zagreb
telefon: 01 634 3303
telefaks: 01 634 2961
e-adresa: hrt@hrt.hr
hrt.hr, hrti.hrt.hr