Na početku nove školske godine HRT emitira posebnu emisiju Ima li što novo


Zagreb, 29. kolovoza 2017.
– Na početku još jedne školske godine, u ponedjeljak 4. rujna, Hrvatska radiotelevizija (HRT) emitirat će posebnu emisiju posvećenu školstvu pod naslovom Ima li što novo. „Svi gledatelji koje zanima obrazovanje imat će priliku saznati sve novosti iz toga područja. U emisiji ćemo se baviti kurikularnom reformom, strukovnim obrazovanjem, e-obrazovanjem, udžbenicima te drugim temama i pitanjima koja postavljaju učenici, učitelji i roditelji“, ističe urednica i voditeljica emisije Sunčica Findak.

Uz izravna uključenja iz HRT-ovih centara, gosti u zagrebačkome studiju bit će ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak, predsjednica Stručnoga povjerenstva za provedbu Strategije obrazovanja Dijana Vican, pedagoginja Sanja Glibo, profesor hrvatskoga jezika Ivan Janjić te brucoš Hrvoje Kožić.

Emisija Ima li što novo na rasporedu je u ponedjeljak 4. rujna na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) s početkom u 20.55, a moći će se pratiti i putem mobitela, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Hrvatska radiotelevizija
RJ Komunikacije
Prisavlje 3
10 000 Zagreb
telefon: 01 634 3303
telefaks: 01 634 2961
e-adresa: hrt@hrt.hr
www.hrt.hr