Posebno izdanje emisije Povratak u budućnost posvećeno Elvisu Presleyju na HRT - HR 2

Zagreb, 7. kolovoza 2017. – U povodu 40. godišnjice smrti najveće glazbene zvijezde svih vremena Elvisa Presleyja Drugi program Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) u četvrtak 10. kolovoza u 22.00 priprema posebno izdanje emisije Povratak u budućnost autora, urednika i voditelja Roberta Marekovića. „Sjedinjene Američke Države imale su 45 predsjednika, ali samo jednoga kralja – Elvisa Presleyja. Elvis Presley održao je satelitski koncert koji je gledalo više ljudi nego spuštanje čovjeka na Mjesec, a svojim glasom dotaknuo je srca na svim dijelovima našega planeta“, ističe Robert Mareković.
 
„Kako je riječ o glazbeniku koji je pokrenuo rock and roll, srušio društvene predrasude, inspirirao velikane koji su dolazili, snimao filmove koji su zarađivali milijune, Drugi program Hrvatskoga radija u emisiji Povratak u budućnost, čiji je sjajni autor i urednik Robert Mareković, povest će slušatelje u godine Elvisova osebujnoga stvaralaštva“, ističe glavna urednica Drugoga programa Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) Jadranka Rilović.

Posebno izdanje emisije Povratak u budućnost možete pratiti u noći s četvrtka na petak 17. kolovoza na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) od 22.00, a emisija će biti dostupna i putem mobitela, računala i tableta s pomoću multimedijske usluge HRTi.


Hrvatska radiotelevizija
RJ Komunikacije
Prisavlje 3
10 000 Zagreb
telefon: 01 634 3303
telefaks: 01 634 2961
e-adresa: hrt@hrt.hr
www.hrt.hr