Na HRT-u počinje snimanje nove sezone emisije Volim Hrvatsku


Prva emisija na rasporedu je u nedjelju 24. rujna na Prvome programu Hrvatske televizije prije Dnevnika, a moći će se pratiti i s pomoću usluge HRTi

Zagreb, 22. svibnja 2017. – Popularni i rado gledani game show Hrvatske radiotelevizije (HRT) Volim Hrvatsku ulazi u novu sezonu emitiranja. Ovih dana u HRT-ovu televizijskom studiju Anton Marti snima se peta sezona zabavne emisije koja će ugostiti mnoga poznata lica – glumce, pjevače, sportaše i voditelje. Kroz zabavu i smijeh natjecatelji će, uz pomoć kapetana timova, provjeriti svoje znanje o Hrvatskoj, ljudima koji u njoj žive te poznatim osobama iz hrvatske povijesti. Svoje će znanje i ove sezone provjeriti i voditelj emisije Mirko Fodor te kapetani timova braća Bojan i Goran Navojec.

„Pokazali su se kao dobitna kombinacija i zato i ove sezone nastavljamo s provjerenom ekipom. Raduje me što ćemo se opet družiti s našim gledateljima”, ističe urednica projekta Elizabeth Homsi. Za Mirka Fodora, profesora geografije, kolege kažu da se u emisiji snalazi kao riba u vodi. „Jako se veselim novoj sezoni jer to mi je jedna od najdražih emisija koje sam radio. Razigrana je, poučna, zabavna i s uvijek odlično raspoloženim gostima”, kaže Mirko Fodor.

I ove jeseni gledatelji će se u emisiji Volim Hrvatsku prisjetiti važnih sportskih događaja i uspjeha hrvatskih sportaša, filmova, serija i pjesama koje su rado slušali. Pomoći će i publika, koja će na kraju svake emisije, zajedno s pobjedničkim timom, dobiti nagrade pokrovitelja. U studiju će se pjevati najpopularnije pjesme, a natjecatelji će pogađati imena izvođača i točne naslove pjesama.

„Našim gledateljima obećavamo puno dobre zabave, veselja i iznenađenja”, najavljuje urednica Elizabeth Homsi te poziva gledatelje: „Budimo zajedno nedjeljom na Prvome programu Hrvatske televizije i volimo Hrvatsku!”

Prva emisija na rasporedu je u nedjelju 24. rujna na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) prije središnjega Dnevnika, a moći će se pratiti i s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Sve novosti o emisiji mogu se pronaći na mrežnoj podstranici volimhrvatsku.hrt.hr te stranici emisije na Facebooku. Urednica je projekta Elizabeth Homsi, urednica emisije Andrijana Škorput, redatelj Ivan Miladinov, scenarist Alen Đurica, a za scenografiju je zaslužna Ivana Boban.


Hrvatska radiotelevizija
RJ Komunikacije
Prisavlje 3
10 000 Zagreb
telefon: 01 634 3303
telefaks: 01 634 2961
e-adresa: hrt@hrt.hr
www.hrt.hr