Televizijski studio u HRT-ovu centru u Puli odnedavno u novome ruhu

Pula, 4. travnja 2017. – Televizijski studio u HRT-ovu centru u Puli odnedavno ima novi vizualni identitet. Zaposlenici Radne jedinice Dizajn i scenografija Hrvatske radiotelevizije (HRT) pod vodstvom Igora Jurasa osmislili su pomičnu scenu i vizualni identitet povezan s istarskim motivima pulskoga amfiteatra, porečke Eufrazijeve bazilike i živopisnoga Motovuna. Uz novi vizualni identitet poboljšana je kakvoća slike koja se emitira tijekom izravnih uključenja, a studio je i tehnološki moderniziran. Iz HRT-ova centra u Puli drugu se godinu zaredom emitira i Županijska panorama pod uredničkom palicom Klare Dujmović i Petre Neuner Geržinić.

„U Županijskoj panorami uz događaje iz Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije prevladavaju istarske teme, a u njoj su neizostavni gosti te javljanja s terena. Gledateljstvo s područja Istarske županije, jedne od naših najrazvijenijih županija, iznimno je pozitivno reagiralo na emitiranje Županijske panorame iz Istre”, istaknula je rukovoditeljica HRT-ova centra u Puli Kornelija Benazić.

Županijska panorama iz HRT-ova centra u Puli na rasporedu je svake srijede u 18.40 na Četvrtome programu Hrvatske televizije (HRT —  HTV 4), a može se pratiti i na mobilnim uređajima, tabletima i računalima s pomoću usluge HRTi.


Hrvatska radiotelevizija
RJ Komunikacije
Prisavlje 3
10 000 Zagreb
telefon: 01 634 3303
telefaks: 01 634 2961
e-adresa: hrt@hrt.hr
www.hrt.hr