Na HRT-u dodjela nagrada Hrvatskoga olimpijskog odbora najboljim sportašima

 
Zagreb, 19. prosinca 2016. – Hrvatska radiotelevizija (HRT) sutra, 20. prosinca, prenosi dodjelu nagrada Hrvatskoga olimpijskog odbora (HOO) najboljim sportašima u 2016. godini. U najuspješnijoj godini za hrvatski sport, u godini u kojoj je na Olimpijskim igrama u Riju de Janeiru Republika Hrvatska osvojila deset medalja, bit će dodijeljena priznanja najboljim sportašima u 2016. godini. Nagrade dodjeljuje Hrvatski olimpijski odbor u kategorijama: najbolji sportaš i sportašica, najbolja ekipa i momčad, najbolji trener i sportski par, štafeta ili posada.

Svečanost dodjele nagrada bit će održana u zagrebačkome hotelu Westin, a gledateljima će to biti prigoda da na jednome mjestu vide sve sportaše koji su nas razveselili svojim uspjesima: Sandru Perković, braću Sinković, Josipa Glasnovića, jedriličarsku posadu Fantela – Marenić i brojne druge.

U zabavnome dijelu programa nastupit će Damir Kedžo, Jazz orkestar Hrvatske radiotelevizije te sportsko-plesni par, brat i sestra Valentina i Alan Walme.

Prijenos je sutrašnje svečane dodjele nagrada na rasporedu na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) u 20.00, a urednik je Stjepan Balog.


Hrvatska radiotelevizija
RJ Komunikacije
Prisavlje 3
10 000 Zagreb
telefon: 01 634 3303
telefaks: 01 634 2961
e-adresa: hrt@hrt.hr
www.hrt.hr