Humanitarna akcija 'Kuglica dobrih želja' u Rijeci

Ovoga adventa Udruga studenata biotehnologije (UsbRi) u suradnji i pod pokroviteljstvom grada Rijeke organizira humanitarnu akciju „Rijeka dobrih želja“ koja se sastoji od“ Kuglica dobrih želja“ i „Lampiona dobrih želja“.

Na Korzu se prodaje 300 kuglica s lijepim željama koje građani vješaju na veliki bor, a prihod akcije namijenjen je Centru za autizam u Rijeci.

Kuglice dobrih želja odvijati će se tijekom 1. i 2. prosinca na prostoru Korza, točnije na božićnoj kućici ispred svima nam dobre, stare pošte. Od 9 sati ujutro na kućici na Korzu čekaju vas volonteri, riječki studenti razilčitih fakulteta koji će vam pomoći pri izradi kuglica.

Donacijom od 20 kuna građani će zauzvrat dobiti praznu kuglicu koju će imati priliku izraditi na već osmišljen način, ali ono po čemu će svaka kuglica biti unikatna jest vaša želja koja će stajati unutra!

Lampioni dobrih želja večeras će osvijetliti riječko nebo :: Radio Rijeka

Uslikajte svoju kuglicu i objavite je na društvenim mrežama uz hastag #rijekadobrihzelja.

Kuglice će se prodavati do sutra navečer, a 16. prosinca u sklopu iste akcije građani će moći za skroman iznos sudjelovati u dugom dijelu humanitarne akcije – puštanju  u zrak čak 8000 lampiona.