Dani Savske, parada koncerata, slušaonica, izložbi i buvljaka

Savsku cestu mnogi Zagrepčani doživljavaju kao sivu, prepunu semafora, uvijek zagušenu prometom, cestu kojoj nikako da dođe kraj. Upravo zato jedna je kreativna ekipa odlučila Savsku obojati kulturnim i inim događanjima i udahnuti joj malo veselja. 

Od srijede 7. do subote 10. rujna u Savskoj 160, u Vintage Industrial Baru i Kavezu, održavaju se 0. Dani Savske - četverodnevna parada besplatnih koncerata, slušaonica, izložaba i buvljaka. Dani počinju 7. rujna u 16 sati sa Sajmom vinyla i ploča, a od 21 sat, u novootovorenom vrtu Vintagea i Kaveza nastupaju soul, funk i groove majstori Stank! & brat SlipMat u FUNK DRAMI.

Drugog dana u 21 sat Bebe na Vole, omiljeni i genijalni glazbenik, održat će besplatan koncert u vrtu. U petak 9. rujna u 19 sati fotograf Roberto Pavić otvorit će izložbu fotografija 'Gradovi na vodi', a u 21 sat Band the Bops, rockabilly manijaci, imat će besplatan koncert. 

Posljednjeg dana festivala, snage će odmjeriti Chris Ian pjevač benda Killed A Fox i Domagoj Šimek vokal bendova She Loves Pablo i Muscle Tribe of Danger and Excellence. Nakon toga, nastavit će se DJ program do ranih jutarnji sati. Više o programu doznala je ekipa emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'.