HRT-ovu emisiju Dobro jutro, Hrvatska od ponedjeljka vodi i Daniela Trbović

Zagreb, 15. srpnja 2016. ‒ Od ponedjeljka 18. srpnja omiljenu televizijsku emisiju Hrvatske radiotelevizije Dobro jutro, Hrvatska osvježit će poznato voditeljsko televizijsko lice koje već godinama osvaja svojim šarmom i smislom za humor. Naime, na oduševljenje mnogobrojnih gledatelja voditeljskomu timu Davoru Meštroviću, Karmeli Vukov Colić i Jeleni Pajić, Ljiljani Vinković, Ljudevitu Grguriću Grgi i Mirku Fodoru pridružit će se i sjajna Daniela Trbović.

O novoj voditeljskoj ulozi u emisiji Dobro jutro, Hrvatska Daniela kaže: „Veselim se biti dijelom kultne televizijske emisije s tako dugačkim stažem i provoditi jutra s našim dragim gledateljima te druženju s dragim kolegama s kojima sam surađivala na različitim drugim projektima.” Danijela je na Hrvatskoj radioteleviziji od 1989. Slavu joj je donijela glazbena emisija Hit depo, koju je više od deset godina vodila s Hamedom Bangourom. Vodila je najglednije festivale, izbore za Miss, Porin, emisije HRT-a kao što su Od 5 do 7, Najslabija karika, 8. kat…

Urednica Ana Milić kaže kako će zasigurno Daniela svojom ležernošču i prirodnošću privući gledatelje pred malim ekranima i vjeruje da će se i u jutarnjemu terminu jednako dobro snaći kao i u večernjim, u kojima je dosada uglavnom radila.
 

Hrvatska radiotelevizija
RJ Komunikacije
Prisavlje 3
10 000 Zagreb
telefon: 01 634 3303
telefaks: 01 634 2961
e-adresa: hrt@hrt.hr
www.hrt.hr