U trećoj emisiji 'The Voicea' dvoje natjecatelja osvojilo sve mentore

Nakon treće emisije audicija showa 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' preostalo je još 15 slobodnih mjesta u mentorskim timovima. U ovoj emisiji je devetoro natjecatelja prošlo audicije, a team Tony je sa sedmoro natjecatelja trenutačno najbrojniji. Jacques, Indira i Ivan imaju po šestero natjecatelja u timovima.

Večeras je dvoje natjecatelja osvojilo sve mentore. To su Petra Vurušić i Alen Đuras koji su se odlučili nastaviti natjecanje u Jacquesovom timu. Varaždinka Petra Vurušić emisiju je otvorila emotivnom izvedbom pjesme 'One night only' Jennifer Hudson i dirnula sve mentore. Tako se to radi, tako se ostavlja srce na pozornici, komentirao je Jacques i dodao da je bila potpuno uvjerljiva. Okrenuli su joj se svi mentori, a ona je odlučila biti u timu mentora Jacquesa. 

Dalmatinac sa slavonskom dušom, Alen Đuras sve je mentore oduševio izvedbom pjesme 'Thinking out loud' Eda Sheerana. Ti si čudo, sa svojim glasom možeš sve, kazao je Ivan i dodao da su riječi suvišne. Važno je da se dogodi pravi spoj između mentora i kandidata, istaknuo je Jacques. Čini se da se pravi spoj i dogodio jer je Alen odabrao biti u Jacquesovom timu.

Splićanin Ivan Anić predstavio se pjesmom 'Fly away' Lennyja Kravitza te su mu se okrenuli mentori Indira i Ivan. Griješit ćemo do kraja zajedno, najavio mu je Ivan kojem se svidio bez obzira na sitne greške. Odabrao je imenjaka i postao prvi muški vokal u Ivanovom timu. Vedran Ljubenko iz Dubrovnika izvedbom pjesme 'It's a Man's Man's Man's World' Jamesa Browna naveo je mentore Ivana i Tonyja da mu se okrenu. Sad si doma, kazao je Ivan koji baš takvog pjevača želi u timu. Odabrao je biti dio Ivanovog tima.

Maturant iz Velike Gorice Bruno Banfić na audiciji se predstavio pjesmom 'Lonely boy' dua The Black Keys, a okrenuli su mu se Indira i Tony. Indira je komentirala kako voli njegovu energiju, a oduševilo ju je što je stvorio atmosferu dobrog tuluma. Odabrao je Tonyjev tim. Po jedan mentor okrenuo se Ani Bustruc, Steli Paradžik, Luciji Lučić i Sanji Berković što je bilo sasvim dovoljno da se nađu u društvu 40 najboljih.

Da u popunjavanju timova zaista odlučuju nijanse, pokazale su dvojbe mentora oko toga okrenuti se kandidatima ili ne. Večeras smo po prvi puta u ovoj sezoni vidjeli i žaljenje mentora nakon što se nisu okrenuli Sandri Šodolović koja je na audiciji izvela 'All I could do was cry' Ette James. Kazala je da ju je svladala trema, no nakon inzistiranja mentora zapjevala je sevdah. Tada ih je oborila s nogu, a mentori su priznali da im je žao što se nisu okrenuli.

Audiciju nije prošao ni student arhitekture Roko Vilibić koji se, osim glazbom, u slobodno vrijeme bavi parkourom te Mario Šiško kojemu je ovo bio prvi javni nastup. Valentini Kutinjač koja također nije prošla mentori su savjetovali da poradi na sugestivnosti interpretacije. Vrlo blizu prolasku bio je i Filip Lugarić nakon čije izvedbe su Jacques i Tony požalili što se nisu okrenuli. 

Nakon treće emisije Tony u timu ima najviše natjecatelja, njih sedmero. To su Ana Bustruc, Bruno Banfić, Sanja Berković, Matea Dujmović, Edgar Rupena, Ivo Marinković i Monika Perić. Ostali mentori imaju po šestero natjecatelja. Jacquesov tim čine Petra Vurušić, Alen Đuras, Stela Paradžik, Rino Petrović, Stefany Žužić i Rea Matić. U Indirinom timu su Lucija Lučić, Alen Bulić, Ivana Sutlović, Marko Domjan, Ana Dorotić Burmaz i Maja Tošić. U Ivanovom timu su Ivan Anić, Vedran Ljubenko, Mirna Ružić, Ivana Brkašić, Tajana Belina i Mirta Dautović.

Do iduće subote 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' možete pratiti putem službene web stranice, na Facebooku, Twitteru, Instagramu, YouTubeu i multimedijskoj platformi HRTi. Vijesti vezane za show također možete pratiti na Drugom programu Hrvatskoga radija. Korisnici 'The Voice Hrvatska' mobilne aplikacije za android i iOS mogu pregledavati ekskluzivan sadržaj, pratiti omiljene natjecatelje i igrati nagradne igre.