Zagrebački umjetnik naslikao impresivan grafit pumpajućeg srca

Mladi zagrebački kreativac umjetničkog imena Lonac oduševio je svijet novim zanimljivim grafitom, kojega je namjerno napravio uoči Valentinova.

Na Facebooku je napisao da je sve faze svojeg rada napravio pomoću spreja, slobodnom rukom, a mural je uklopljen uz postojeće cijevi kako bi se stekao dojam da one pumpaju krv u srce.

Lonac je proteklih nekoliko tjedana radio na ovom muralu izvedenom u hiperrealističnoj maniri, pri čemu je na koncu sastavio i impresivan animirani gif koji prikazuje kako njegovo naslikano srce pumpa krv.

Sve slojeve svog rada nazvanog 'HeArtbeats' radio je pomoću spreja, slobodnom rukom, a mural je vješto uklopio uz postojeće cijevi sa stropa. Na taj način promatrač dobiva dojam da cijevi napajaju naslikano srce.Lonac je pripadnik sve prominentnije generacije umjetnika koji svoje radove vežu uz sferu street arta (ulična umjetnost), a njegov najnoviji rad izazvao je veliku pozornost na društvenim mrežama te dospio i u fokus specijaliziranih medija kao što je StreetArtNews.