Finale projekta 'Mogu bit' tvoja sponzoruša?'

Grupa studenata diplomskog studija Menadžmenta pri Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, u sklopu kolegija Menadžment promjena, nedavno je pokrenula akciju duhovitog naziva 'Mogu bit' tvoja sponzoruša?'. Veliko finale projekta danas je održano na Ekonomskom fakultetu.

Studenti Ante Bubalo, Dora Bukovac, Petra Franić, Nikola Senzel i Damir Buković, pod mentorstvom novinarke Nine Slišković svojim projektom žele  pronaći sponzora što većem broju pasa i mačaka, štićenika udruge 'Šapica' koja djeluje na području Zaprešića.

I svi oni koji nemaju mogućnost udomiti psa ili mačku, mogu se uključiti u ovu humanitarnu akciju, doniranjem materijalnih stvari ili novčanih sredstava Udruzi. Dobrodošla je hrana i igračke za životinje, dekice, posude za hranu, oprema za njegu životinja, čak i građevni materijal jer je i sklonište u nezavidnom stanju.

Svi zainteresirani za udomljavanje i pomoć azilu mogu se javiti izravno udruzi Šapica ili donacije donijeti u dogovoru s organizatorima s Ekonomskog fakulteta. Cijeli projekt zapravo je ispit i o njegovoj uspješnosti ovisi hoće li studenti koji su ga osmislili položiti kolegij.