Auguste večeras koncertom promoviraju debitantski album

Zagrebački kantautorski pop duo Auguste večeras u Tvornici kulture imaju koncertnu promociju debitantskog albuma 'Sve što je nekada bilo važno' objavljenog još sredinom listopada 2015.

Ususret koncertnoj promociji objavile su novi singl 'Tražiš neki razlog'. Riječ je o petom singlu s hvaljenog albuma prvijenca. Auguste su Gordana Marković i Ivana Lulić, a ovaj zagrebački kantautorski pop duo u svojim pjesmama vješto isprepliće jazz, indie folk i retro utjecaje s akustičnim popom.Odlične recenzije albuma dovele su Auguste među top izdanja domaće produkcije u 2015. godini po izboru glazbenih kritičara koji sustavno prate glazbenu scenu.

Ivana i Gordana autorski potpisuju sve pjesme na albuma, a veliku ulogu u stvaranju imao je njihov producent Tomislav Šušak (Vatra, Skaut) koji je autor aranžmana. U zvuku Augusta sudjeluju i glazbenici iz njihovog pratećeg benda, Tomislav Leko na klavijaturama, Jerko Jurin na bubnjevima te Marko Radić na bas gitari koji će im se pridružiti na koncertnoj promociji albuma.

U emisiji Dobro jutro, Hrvatska otpjevale su svoju obradu hita Ive Robića 'Uvelo lišće'.