Kanađani ljuti zbog odabira glazbe na NBA All-Staru: Tko je taj Sting?

Kanadski ljubitelji sporta naljutili su se jer je NBA izabrala britansku glazbenu legendu Stinga za izvođača na poluvremenu All-Star utakmice u Torontu, a ne lokalnog miljenika, repera Drakea.

U roku od nekoliko minuta pošto je uprava NBA lige objavila da će Sting pjevati na poluvremenu All-Star utakmice 14. veljače u Torontu, Kanađani su se na društvenim mrežama počeli izrugivati s tom odlukom. Kanađani upravo zauzimaju šest od prvih deset mjesta na Billboardovoj ljestvici, a NBA angažira Stinga. Brutalno, napisao je sportski komentator Jim Lang. Zna li itko mlađi od 35 tko je uopće Sting?

Drake je veliki navijač Toronto Raptorsa, domaćina ovogodišnje All-Star utakmice. Vrlo je popularan u Americi i Kanadi, a 2013. dobio je Grammyja za najbolji rap album. Sting ih, doduše, ima 16, što s grupom Police, što samostalno. Sting? Stvarno? Koje su vam bile rezervne opcije, Cher i Bečki filharmonijski orkestar? A što mislite o talentima iz Toronta?, zapitao je bivši gradonačelnik Rob Ford na svom Twitteru.

Za utjehu lokalnim fanovima, Kanađanka Nelly Furtado pjevat će nacionalnu himnu, a montrealska skupina Cirque de Soleil izvest će svoj nastup tijekom All-Star vikenda.