4. Noć velikog čitanja

Neformalna riječka književna skupina Ri Lit večeras predstavlja četvrto izdanje manifestacije 'Noć velikog čitanja'. Devetero riječkih pisaca čitat će svoje neobjavljene pripovijetke u dvorani Filodrammatike u 20 sati.

Tea Tulić, Željka Horvat Čeč, Zoran Žmirić, Enver Krivac, Izet Medošević, Zoran Krušvar, Igor Beleš, Milan Zagorac i Davor Mandić čitat će svoje nikada prije objavljene radove premijerno na Noći velikog čitanja. Ako ste kojim slučajem ostali bez priča za sebe ili za svoje bližnje, ovo je dobra prilika da se prepustite mašti devetero riječkih autora.

Ri Litovci vas pozivaju da dođete i uvjerite se kako je svijet u njihovim pripovijestima doista beskrajan i kako su događaji u njemu otključana vrata za svakog tko želi ući. Ništa nije istraženo do kraja, zemljovidi nisu ucrtani, sva su kretanja nepredvidiva, uzbuđenjima nismo iscrpili izvore.

Dođite večeras u dvoranu Filodrammatica u četvrtak, zauzmite udobni stolac na vrijeme jer broj je sjedećih mjesta ograničen. Ulaz, a niti izlaz, se ne naplaćuju.