Pupovac: Smanjite prava manjina i zabavljajte izdajnicima - ima logike

Meni se čini da tu ima neke logike. Narodu ćemo prodavati smanjivanje prava manjina i zabavljati ga popisom izdajnika i agresora, a s druge strane ćemo radnicima smanjivati plaće dodatnom fleksibilizacijom, a s treće strane ćemo svima smanjivati prava iz zdravstva - reakcija je to Milorada Pupovaca, potpredsjednika SDSS-a na izjavu čelnika HSP AS-a Ivana Tepeša u emisiji Nedjeljom u 2, koji je rekao da će se razgovarati o tome da se smanji broj zastupnika manjina.

Ima ih osam - a zastupnika dijaspore samo troje. Predstavnici manjina i te kako su uključeni u rad političkih stranaka. Vidjet ćemo koliko ih je u skupštini Srbije, kako je to regulirano u zemljama u okružju. Ne bi to bilo smanjenje prava srpske manjine, uostalom sve manjine uživaju prava, izjavio je potpredsjednik Sabora i čelnik HSP AS-a Ivan Tepeš.

Gospodin Ivan Tepeš je to rekao. Nama je gospodin Tomislav Karamarko rekao suprotno, da će se sačuvati sva prava. Bilo bi dobro da postoji minimun usklađenosti u Domovinskoj koaliciji tako da se i mi znamo ravnati, rekao je Furio Radin, predsjedniik saborskog Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina.