'Mogu bit' tvoja sponzoruša?'

Grupa studenata diplomskog studija Menadžmenta pri Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, u sklopu kolegija Menadžment promjena, pokrenuli su akciju duhovitog naziva 'Mogu bit' tvoja sponzoruša?'.

Studenti Ante Bubalo, Dora Bukovac, Petra Franić, Nikola Senzel i Damir Buković, pod mentorstvom novinarke Nine Slišković svojim projektom žele  pronaći sponzora što većem broju pasa i mačaka, štićenika udruge 'Šapica' koja djeluje na području Zaprešića.

I svi oni koji nemaju mogućnost udomiti psa ili mačku, mogu se uključiti u ovu humanitarnu akciju, doniranjem materijalnih stvari ili novčanih sredstava Udruzi. Dobrodošla je hrana i igračke za životinje, dekice, posude za hranu, oprema za njegu životinja, čak i građevni materijal jer je i sklonište u nezavidnom stanju. Ljudi dobre volje svoje donacije mogu donijeti 29. siječnja u 16 sati na zagrebački Ekonomski fakultete, u dvoranu 3.

Tada će se održati i edukativno predavanje. Predavači će biti stručnjaci iz područja veterine i zaštite životinja, članovi udruge 'Šapica' koji će prezentirati tešku situaciju udruge, nastojati osvijestiti slušateljstvo o potrebama napuštenih životinja, ali i dati puno korisnih savjeta o samoj brizi za životinje i odnosu prema psima i mačkama.

Kako su studenti došli na ovu ideju i kako se akcija provodi provjerila je ekipa emisije Dobro jutro, Hrvatska.