Tony Lee King prvi puta u Memphisu

Nekoliko dana prije nastupa na 32. International Blues Challengeu u Memphisu, Tony Lee King gostovao je u emisiji Dobro jutro, Hrvatska u studiju u Bogovićevoj ulici.

Antonio Čulina poznatiji pod umjetničkim imenom Tony Lee King jedan je od najpoznatijih hrvatskih blues glazbenika koji će ove godine predstavljati Hrvatsku na najvećem blues događaju u svijetu, na 32. International Blues Challengeu koji se održava od 26. do 30. siječnja središtu Memphisa, Tennessee (SAD) u povijesnoj ulici Beadle. U Memphisu su Hrvatsku na tom natjecanju do sada predstavljali Tomislav Goluban i Sunnysiders.
 Tony Lee King  - zabavljač, umjetnik, pjevač već 20 godina s iskustvom na pozornicama, kao izvrstan šoumen i jedinstven tekstopisac. Zagrebački ulični blueser, što je samo djelomično točno i bitno, jer, iako je Tony godine proveo svirajući po ulicama (u Italiji, a nešto malo i u Engleskoj, Francuskoj...), izdao je 4 albuma, svirao s najpoznatijim našim i svjetskim glazbenicima, bio gotovo 'kućni band' u klubu Boška Petrovića...

Za gledatelja i slučajne prolaznike izveo je jednu od svojih prvih pjesama, koju je napisao s 20 godina svirajući u Londonu na željezničkom kolodvoru 'Victoria Station' nakon jednog ljubavnog razočarenja. Poslušajte 'Can't Go On'.