Davor Bilman pobjednik HRT-ova showa Ja to mogu

Gledatelji Hrvatske radiotelevizije odlučili su da je poznati plesni sudac Davor Bilman pobjednik prve sezone zabavnoga showa Ja to mogu. Večerašnjim finalom završio je show koji je osam subota zabavljao gledatelje izvedbama iznenađujućih vještina koje je osmero natjecatelja moralo svladati u samo tjedan dana.

Nisam, zaista, očekivao ovo, izjavio je Davor Bilman i zahvalio svima koji su glasovali za njega te posebno svim kolegama natjecateljima. Izvrsno smo se zabavljali i posebno dobro šalili na moj, ali i na tuđi račun, dodao je sretni Davor Bilman. Tijekom showa Davor je izveo iluzionistički trik u paru s Tamarom Loos, pobijedio plesom na štangi sa Slavkom Sobinom, a na štulama je hodao s Jelenom Glišić. Pobjedu je odnio i plesom na svili s Lanom Jurčević te izvedbom argentinskoga tanga s Ivanom Vukušićem i klasičnoga baleta s Jelenom Glišić. U paru s Anom Majhenić izveo je breakdance, a pobjednički niz zaključio je večerašnjim vratolomijama na BMX-u sa Slavkom Sobinom.

Drugo mjesto u showu osvojila je Lana Jurčević s 25 bodova, treće Slavko Sobin s 20 bodova. Bod manje i četvrto mjesto zauzela je Ana Majhenić. Na petome mjestu završila je Jelena Glišić s 18 bodova, a s osvojenih 17 bodova šesto i sedmo mjesto podijelili su Tamara Loos i Ivan Vukušić. Na začelju je ostao Marko Tolja s 15 bodova.

Proglašenjem rezultata završila je prva sezona showa Ja to mogu, jedinstvenoga i originalnoga tjednog formata koji spaja poznate osobe i emisiju otkrivanja talenata.

Ako se propustili emisiju, sve nastupe možete pogledati na internetskoj stranici www.hrt.hr, a odabrane sadržaje možete pratiti i na novoj multimedijskoj platformi www.hrti.hr.