Osuđen 'pust' Riječkog karnevala! Kriv je zbog privođenja Mamića i jer se 'ćaća vraća'

Na Pomorskom fakultetu u Rijeci optužen je i osuđen 'pust' - tradicionalni krivac za sve loše što nam se dogodilo u protekloj godini. Nakon suđenja, ovogodišnjeg su 'pusta' Tomicu Karamostića objesili u dvorištu fakulteta, gdje će biti do spaljivanja sedmog veljače.

'Optuženik' se, između ostalog, tereti i zbog privođenja Zdravka Mamića te jer su Norvežani poslali Srnu čak dvaput po ćevape. Naime, tako stoji u optužnici. S obzirom i na druga 'teška' nedjela za koja se krivi ovogodišnji 'pust' Riječkog karnevala, jasno je da su optužbe preteške da bi ga oslobodili.

Kazna je bila odmah izvršena. Obješen je tako u dvorištu Pomorskog fakulteta, a na teret mu primjerice stavljaju i žilet-žicu na granici Hrvatske i Slovenije. Griješni pust kriv je i što Hrvatska još nema Vladu pa čak i za to što se ćaća vraća. Optužba čvrsto stoji iza svojih riječi. 

'Pust' će inače na Pomorskom fakultetu u Rijeci visjeti kraće nego prijašnjih godina, jer ove godine maškare završavaju već sedmog veljače, kada će jedinog i pravog krivca za sve naše lanjske nedaće spaliti na gatu Karoline Riječke.