Ona je jedna od najboljih hrvatskih liječnica po preporukama pacijenata

Liječnici su najbolji prijatelji pacijenata. Njima dolazimo po savjet s punim povjerenjem, jer oni nam mogu pomoći i žele nam najbolje. 

Jedna od takvih je i specijalistica obiteljske medicine Jelena Ević koju njezini pacijenti toliko hvale da je na portalu Udruge hrvatskih pacijenata jedna od najviše rangiranih doktorica. Mišljenje pacijenata mnogo joj znači. Uvijek će ih poslušati, nikada neće moralizirati i neće ih kritizirati.

Sve će im objasniti jednostavnim rječnikom jer najvažnije joj je da je pacijent shvati i osjeti da ga razumije. Jelena Ević ističe i da je važno pacijentima biti dostupan u svakome trenutku. Dostupna sam im e-mailovima i telefonom. To mi je važno jer to pacijenti jako cijene. Kažu mi - vi se uvijek javite, dodaje ova požrtvovna liječnica.

Jelena prati trendove i stalno se školuje. Tako je ove godine i doktorirala, no kaže kako ne planira na tome stati. Pacijentima želim da je njima ugodno kad dođu u ordinaciju i da znaju da su dio mog života. I dalje ću se brinuti o njima kao do sada, a i dalje ću se educirati što mi ne pada teško.

Ekipa 'Dobrog jutra' doznala je i formulu uspjeha doktorice Ević. Vrlo je jednostavna - ona uživa u svemu što radi.