Majstorica aromaterapije stvara mirise koje duh i tijelo vole

Mnogi od nas ovih su dana donosili novogodišnje odluke, no već nakon tjedan, dva sve bi palo u vodu. Odluke je lako donositi, ali ih je teško provesti, jer je najteže mijenjati svoje navike, stajališta i sebe. 

Jedna gospođa donijela je odluku i u životnu pustolovinu odlučila se upustiti u 59. godini. Mara Doljak postala je majstorica aromaterapije. Njezini najbolji prijatelji su ulja, svjetlost i voda koji su tu kada stvara mirise koji revitaliziraju duh i tijelo. Iskru interesa za posao kojim se bavi cijeli život potaknula je njezina majka.

Ona me iz pozadine, shvativši moj talent, stalno uvodila u biljke, uvodila me u korištenje biljaka za hranu i lijekove. Kupovala mi je enciklopedije i svu ostalu literaturu te me stalno upoznavala s prirodnim načinima revitalizacije, objašnjava Mara.

Tako je, upijajući znanja i razvijajući svoju strast, otvorila prvu školu aromaterapije u Hrvatskoj. Njezini proizvodi danas pomažu mnogima, a sudjelovala je kao predavač i na brojnim svjetskim konferencijama. Više o sebi i poslu kojim se bavi otkrila je ekipi emisije 'Život je lijep'.