Poželio je gitaru, napravio je sam i stvorio uspješan biznis

Mladi poduzetnik iz Koprivnice, Miran Katar, bavi se izradom električnih gitara. Svoje znanje o obradi drveta spojio je s ljubavi prema glazbi. Rezultat toga je vlastita tvrtka koja bilježi poslovne uspjehe kod nas, ali i van Hrvatske.

Miran kaže kako ručna izrada takvog glazbenog instrumenta nije jednostavan posao. Za njega je potrebno mnogo znanja, vještine, truda, ali i ljubavi. Ideja da se bavim izradom električnih gitara došla je prirodno od mog bavljenja drvetom. Poželio sam instrument, no nisam ga mogao nabaviti jer je vrlo rijedak. Pa je logičan idući korak bio da je napravim sam, objašnjava Miran.

Prvu gitaru napravio je već s 19 godina i odmah krenuo raditi drugu jer je bio oduševljen uspjehom. Tako je sve počelo. Nakon što je pauzirao zbog studija, nakon njega mladi poduzetnik iz Koprivnice odlučio se ozbiljno baviti ovim poslom.

Uspješno je prodao svoje prve gitare i izgradio vlastiti brend - električnu gitaru pod imenom 'Bodra'. Njegov proizvod naišao je na ogroman interes kod gitarista, kako kod nas tako i vani. Više o Miranovom entuzijazmu, željama i poslovnom uspjehu otkrila je ekipa emisije 'Život je lijep'.