CES 2016: Hrvati na najvećem svjetskom sajmu tehnologije

I dok je mnogima jedna od najvažnijih vijesti dolazak Netflixa u Hrvatsku što je na CES-u najavio i prvi čovjek ove internetsko-televizijske kompanije koja distribuira sadržaj, al ga i sama proizvodi, pomalo nezapaženo je završen i nastup našeg domaćeg trolista dvaju startupova Streaminga Solutionosa s Vyoocamom, Live Good s BodyRecogom i Zpata sa Zipatailom..

Kako bismo vam barem malo dočarali što oni rade, porazgovarali smo u Las Vegasu s njima, a ono što zajednički ističu je da su iznimno zadovoljni sajmom. Iz Streaming Solutionsa Vedran Vukman ističe kako imaju među zainteresiranima i Mercedes, ali da žele i Facebook, dok Anita Bušić koja je na sajam stigla sama ističe kako su i liječnici, ali i fitnes treneri vrlo zainteresirani za njezin proizvoda.

Kako sama ističe napravila je pogrešku pa na sajam stigla sama što je za broj posjetitelja i broj zainteresiranih vrlo loše. Zipato je na sajmovima već dulje vrijeme, a novim proizvodom žele nastaviti rast poslovanja u 60 zemalja u koliko su dosad radili preko partnera i distributera. Sebastian Popović ističe kako treba biti uporan i dolaziti na sajmove.