Jasmina je u svojoj radionici spojila čaroliju bajki i poslovni uspjeh

U srcu Zagreba, nedaleko od Glavnog kolodvora, smjestio se maleni portal, dućan i kreativna radionica mlade zagrebačke umjetnice Jasmine Kosanović.

Ona je modna dizajnerica, ali se ne bavi modom. Igra se lutkicama, iako je već odavno ušla u svijet odraslih. Pritom je uspjela spojiti naizgled nemoguće - čaroliju bajki i realnost poslovnog svijeta. Moja priča sa stvaranjem lutkica krenula je ustvari kada su me zamolili da napravim jednog anđela koji će biti izložen u knjižari, kaže Jasmina. I tu je otkrila jedan potpuno novi svijet, totalno magičan i čaroban, dodaje.

Mlada zagrebačka umjetnica ispričala je i kako se nadahnjuje te planira li svoje likove oživjeti u nekom drugom mediju. Obožavam bajke i fantastične priče. Na primjer, najdraža knjiga koju sam pročitala čak 11 puta je 'Majstor i Margarita'. Ona mi je inspiracija, prijatelji su mi inspiracija, cijeli svijet. No, imam veliku želju napraviti crtić i knjigu, rekla je Jasmina.

Željna blagdanske čarolije, ekipa emisije 'Život je lijep' posjetila je njezinu kreativnu radionicu i upoznala se s magičnim rukotvorinama.