Hotel za pse nudi potpuni luksuz svojim gostima

Svog četveronožnog kućnog ljubimca mnogi smatraju dijelom obitelji i žele mu priuštiti najbolje uvjete za život. No u trenucima kada se nakratko moraju rastati od njih, nailaze na mnoge probleme u pronalasku adekvatnog smještaja. Upravo zbog toga prije dvije godine u Bukevju kod Velike Gorice otvoren je hotel za pse.   

Bračni par Kacian hotel je otvorio u sklopu vlastite kuće i to kako bi kućnim ljubimcima omogućio adekvatan smještaj koji nudi nešto novo i originalno.

Na čak 2500 četvornih metara površine psi se u ovom hotelu doista osjećaju kao u raju - spavaju na kožnim ležajevima, kupaju se u kadi posebno dizajniranoj za pse, trče na pokretnoj traci kako bi sačuvali dobru formu i jednostavno - uživaju.

Pozornost je bila usmjerena i na dizajn interijera hotela, posebice na kontrast boja i rasvjetu. Dojmu slobode i otvorenosti dodatno doprinose i velike staklene stijene koje su presvučene posebnom siguronosnom protuprovalnom folijom koja ih i štiti od ozljeda, a tu su i neka druga zanimljiva rješenja.

U ovom se hotelu svi psi dobro slažu, jer, kako kažu vlasnici, agresiji je ulazak strogo zabranjen. Četveronožnim kućnim ljubimcima ovdje će se osigurati sve kako bi mogli bezbrižno uživati. Jer najvjerniji  čovjekov prijatelj, ističu, zaslužuje samo najbolje.